Geïntegreerde geneeskunst 

 

Terzijde, maar minstens even belangrijk

Het is zo dat we in ons werk dagelijks geconfronteerd worden met 'problemen' die er feitelijk niet hoeven te zijn ...   Veel zou zichzelf oplossen indien we veel bewuster (*) omspringen met alles.
Anderzijds: al eens gedacht dat onze zogenaamde problemen groeimogelijkheden inhouden  =>  naar meer bewustwording, meer inzicht, meer autonome groei of zelfstandigheid en daarvoor ook de verantwoordelijkheid durven dragen ?  => een meer voorbeeldig voorkomen  + de juiste sociale instelling  =  betere leefwereld ! ( voor iedereen) .

Laat dit schrijven een uitnodiging zijn om eens na te denken over onze huidige situatie: Tevreden? Of kan het beter? Binnen onszelf : gezond ? gelukkig ? ook toekomstgericht .. ? Thuis ? op het werk ? Al hetgeen dat we al meegemaakt hebben ( - is alles intussen al verwerkt of heeft alles intussen tenminste al een plaats gekregen ? ) en ooit nog zullen meemaken .. ervaren we met, door en via ons lichaam (bewust én onbewust ; fysiek - emotioneel - mentaal ( én spiritueel, op zielsniveau dan .. ) ). Bovendien hebben we er maar één .. laat ons er dan ook zorg voor dragen!

En dat is niet alleen wassen en plassen, of eten en drinken, of werken en slapen. De meesten onder ons weten wel heel degelijk dat bij elk apparaat een handleiding zit en/of een voorschrift voor onderhoud (denk maar eenvoudig aan je auto, ons voertuig). Slechts onder deze voorwaarden krijg je garantie!

Hoe meer je over iets weet, hoe het in elkaar zit , wat het te bieden heeft aan mogelijkheden enz., hoe meer plezier je er aan beleeft, hoe meer werkkracht of hulp je er van kan ervaren.
Hoe zit ik zelf in elkaar ? (**)
Velen onder ons voelen zich beperkt .. meestal door vroegere indoctrinaties en conditoneringen, die hoogst nodig en met regelmatige intervallen eens dienen herzien te worden : zijn ze nog van tel ? zijn ze nog van doen?

Bij het herzien van een bepaalde visie, biedt zich meestal opnieuw een enorm potentieel aan mogelijkheden aan ...  een vrijheid van kiezen!
De meesten onder ons ervaren een individueel bewustzijn (gevoel van alleen zijn ; ego-problematiek .. ). 
Velen voelen zich niet compleet ...  weten ergens dat er meer is, maar vinden het moeilijk om in contact te komen met dat potentieel.

De geïntegreerde geneeskunst die we jullie aanbieden (Westers én Oosters / Universeel .. ) laat je de mogelijkheden zien om (terug) in contact te komen met de (eventueel nog niet ontgonnen) diepere waarden van dit leven.
Laat ons onze verantwoordelijkheid opnemen naar onszelf toe, naar dit leven hier en nu.  Laat ons er alles uit puren wat er in zit ! 
Als je van iets of van iemand houdt, dan maak je er toch tijd voor vrij - of niet soms?

Hou jij van je zelf ? Maak jij tijd vrij voor je zelf ? Heb jij het beste met jezelf voor ?

                                                                    
                             
                                              

 

 * :  "Goede omstandigheden, omgeving en gezondheid zijn het resultaat van mentale en spirituele vooruitgang. Het spirituele komt altijd in de eerste plaats, dan volgt de kennis die voor inspiratie zorgt, die weer tot actie voert." (  " Kosmische heelheid - Worden wie je bent " Mac Donald-Bayne Zuid-Afrika 1946 )

** : in de klassieke Oosterse Geneeskunst die alles als één geheel ziet, waarin alles dezelfde oorspong heeft : het Ene, de Bron, TAO, bestaat er ook zoiets als ' Stammen en Takken' ; dit is  een astrologisch systeem die weet heeft met welke zwakke en sterke elementen / energiesystemen - lees ook : orgaan- / ingewandssystemen -  je geboren bent !
Van enorm belang naar preventie toe !!  (o.a. kankerpreventie .. ! )
Ik ga dit na voor m'n meeste klanten ( intussen al 30 jaar praktijk ! ) en het klopt telkens opnieuw !
Dit is dus fysiek !

 


Voor mensen die spiritueel gefocust zijn : er zijn al meerdere mogelijkheden om je ziele-opdracht te achterhalen ..
( = mogelijkheid tot volle zingeving van dit leven hier .. )
én bovendien te weten te komen in welk stadium van evolutie je momenteel zit .. !

 

 

Wie durft er nu nog beweren dat we geen agentia hebben om aan preventie te doen ?
Bovendien zijn er al meerdere vooruitstrevende staaltjes van hoogtechnologisch vernuft ( zoals NES - zie verdere link onder tabbladen - , Prognos, Quantec en iHealth om maar enkele te noemen ) die een ongelooflijke schat aan randinformatie kunnen verschaffen van wat allemaal 'onderhuids en bovenhuids' aanwezig is en een rol speelt bij een bepaalt ziektebeeld of het opmaken van je gezondheidsstatus .. !

 

 

Naast de individuele consulten/behandelingen willen we jullie gerust tegemoet komen door bepaalde onderwerpen aan te kaarten onder de vorm van voordrachten, gespreksavonden, workshops, korte cursussen enz. , en dit het liefst naar kleine groeperingen toe. Laat het ons weten of vraag het ons ! 
Wij zijn steeds bereid tot verdere vrijblijvende informatie.

 

 

Alternatiefgezond - Integratie van Oosterse en Westerse Geneeswijzes